Tuesday, March 04, 2008

Εσείς τι θα ντυθείτε αύριο;


Είπαμε θα ντυθούμε και θα πάμε. Όλη η παρέα μαζί.

Η Ροδούλα θα ντυθεί "Αλύτρωτη Μακεδονία", ο Δημήτρης "Η ωραία Μακεδονία, μία και μοναδική", η Αναστασία "Παύλος Μελάς", η Ζωή "καπετάν Κώττας" φέρουσα πλακάτ "η μεν γλώττα μακεδόνικη, η δε ψυχή ελληνικοτάτη" , η Σοφία "Βασίλειος, ο Βουλγαροκτόνος", η Τούλα "ο καραγκιόζης-Μεγαλέξανδρος" με αμολυμένον χαρταετόν ερυθροκίτρινον δράκοντα φέροντα λογότυπον "κατηραμένος όφις-ο Σκοπιανός", ο Άγγελος "γοργόνα" με το αστεράκι της Βεργίνας στα μαλλιά, οι ωραίοι της παρέας Πέτρος και Παύλος, "Αλέξανδρος" και "Ηφαιστίων", ο Αντώνης "Ολυμπιάδα". Η δε παρέα του Τρύφωνα, που μας τη βγήκε διεθνιστική κατηγορώντας μας για εθνοκεντρισμό, θα ντυθεί ως εξής: η Σόνια "Αμερικάνικος δάκτυλος στη χώρα των Βάσκων", ο Μάκης "Η Τσετσενία είναι ρωσσική", η Βέρα "Αλύτρωτο Κουρδιστάν", η Κατερίνα "Μολδαβός πράκτορας της CIA", η Ρίτα "ο ανθέλλην Σόρος", ο Λεωνίδας "Orient Express", η Νίτσα "ο Νονός των Βαλκανίων".
Ο Πέτρος θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τον πλέον αυθεντικό Αλέξανδρο the Great και ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες που διέσπειρε ανωνύμως τις ως Διογένης, ο κυνικός πως κάποιοι ακατανόμαστοι ζεβζέκηδες της φράξιας "7.000 χρόνια Μακεδόνες" θα παρεισφρύσουν κρύφιως στο ελληνογενημένο πλήθος με στόχο να υφαρπάξουν το τρόπαιον της μίας και αυθεντικής Μακεδονίας, για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά, στην αγκαλιά του Πετράκη θα καταλήξει.
Με γαλανόλευκες σερπαντίνες και blue velvet κονφετί, υπό την επήρεια γνήσιου μακεδονικού οίνου, άδοντας εθνικά άσματα και σέρνοντας ελληνοπρεπείς χορούς, ράΐκο, πούστσενο και μπαϊντούσκα, θα το κάψουμε τόσο στο Laos' open air event στην παραλία όσο και στο Anthimos' party στο Παλάτι των Αθλημάτων.

ΥΓ. Έχω ασφαλείς πληροφορίες πως μετά την τρομακτική επιτυχία των δύο αποκρεάτικων εκδηλώσεων και την προσέλευση πολυπολιτισμικού(sic!) μακεδονικού πλήθους (ρομά μικροπωλητών και οργανοπαικτών, εξελληνισμένων αλβανών και αρβανιτών, βλάχων, μικρασιατών, ποντίων και θρακιωτών, γεωργιανών, βορειοηπειρωτών, ρωσσοποντίων και πολιτογραφημένων παλαιοελλαδιτών, εντοπίων και αδερφών κυπρίων, κρητικών, σέρβων, κούρδων και άλλων μασκαράδων) οι φορείς της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης θα ανακηρύξουν την πόλη μας "Καρναβαλική Μητρόπολη των Βαλκανίων". YES!

2 Comments:

At 11:18 AM, Blogger Αλεξάνδρα η μικρή said...

This comment has been removed by the author.

 
At 12:28 PM, Blogger Unknown said...

...και ο μασκοφόρος εκδικητής κερασάκι στην τούρτα. Για να υπάρχει και ο πανταχού παρών υπερατλαντικός δάκτυλος, έστω κι αν ο Ζορό, αν και Καλιφορνέζος, ήταν Ισπανόφωνος.

 

Post a Comment

<< Home